Recension av kaffegrossisten.se

Har Bodumkannan gått sönder, eller är det kanske dags att investera i en helt ny kaffebryggare till landstället? Det finns en sajt online som verkligen har ett fantastiskt brett utbud av kaffeprodukter och det är Kaffegrossisten.se.  Det här är en sajt som riktar sig mot privatpersoner såväl som mot företag och som erbjuder allt från lyxigt italienskt kaffe till reservdelar till de allra vanligaste märkena. Utbudet är imponerande och en annan fördel med den  här kaffesajten är att det är lätt att beställa och att man får varorna hyggligt snabbt.

kaffegrossisten.se_large

Så handlar du hos KaffeGrossisten

KaffeGrossisten har ett lager men inte en fysisk butik. Det betyder att allt som man beställer skickas med post. När man väl har funnit den kaffeprodukt som man är intresserad av så är det bara att beställa online och välja något av de smidiga betalningsalternativen. Man kan till och med betala med PayPal! KaffeGrossisten lovar att de allra flesta beställningar kan komma fram inom en arbetsdag efter det att beställningen är mottagen.

Om du tycker att det känns säkrare att handla via telefonen och prata med en verklig person så går det också bra. Då är det bara att ringa och tala om vilken kaffeprodukt som du vill köpa och så sköts resten via telefon utan extra kostnader.

Kaffe och mer

Hos Kaffegrossisten.se så kan du handla kaffe i mald form eller som kaffebönor. Här finns exklusiva märken och ett exempel på detta är de italienska sorterna Mokaflor och Chiaroscuro. Om du behöver kaffepods så finns de förstås också på plats i en butik som jobbar med att erbjuda allt som man kan tänkas behöva för att servera kaffe hemma eller på jobbet. Du kan köpa saker som:

  • Kaffepressar
  • Kaffekvarnar
  • Mjölkkannor
  • Koppar och glas
  • Espressomaskiner

Produkterna kommer från ledande märken och du får som sagt även tillgång till reservdelar vilket är mycket praktiskt.

KaffeGrossistens kundtjänst är öppen alla helgfria vardagar mellan klockan 8.00 och 17.00, och du når supporten genom att ringa eller genom att skicka ett email.

Vad gäller priser så är de konkurrenskraftiga och många gånger attraktiva. Det här beror förstås lite på vad du köper och när. Det händer ofta att varor reas ut så ta en titt på de kampanjpriser som erbjuds just nu för att göra ett riktigt kap.

För att finna en speciell produkt som till exempel en manuell kaffekvarn så är det bara att skriva in sökordet i sajtens sökruta för att sedan få upp lämpliga förslag. Vad gäller manuella kaffekvarnar så finns det både modernare saker och vackra trävarianter som Zassenhaus La Paz.

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!