Bjuda andra på kaffe – 5 olika sätt!

Kaffet är något som vi samlas omkring överallt. Inte så konstigt att just kaffe ingår i våra presenttraditioner. När vi firar med tårta vill vi ha kaffe och dessutom kan själva kaffet vara presenten vi ger bort.

Om du vill bjuda någon annan på kaffe så finns det lite olika vägar att gå. Vi nämner 5…

  1. Skicka presentbox med kaffe!

Idag är det populärt att glädja andra med presentboxar och korgar. Du kan skicka en färdig presentkorg som innehåller både kaffe och choklad. Det här är superpraktiskt när du inte själv kan vara närvarande och dricka kaffet under kalaset.

Det här är en perfekt present till en lärare. Det finns knappast en lärare i Sverige som inte dricker kaffe till rasten. En fin korg med kaffe och kanske en kaffekvarn samt perkulator blir den perfekta avslutinngspresenten.

  1. Gör kaffe hemma och på jobbet med kaffepress

Du kan glädja dina kollegor med en unik kopp kaffe som du brygger med medtagen kaffepress och kanske en mjölk-skummare. Ni har ju kaffemaskin på jobbet men ibland kan det vara underbart att komma processen lite närmre. Det är precis vad som händer då du ställer kaffepressen på ditt skrivbord och låter de underbara aromerna sprida sig bland dina kollegor.

  1. Bjud på kaffe på café

Om du inte känner för att brygga kaffe till andra och vill dricka det tillsammans utan ansträngning kan du bjuda familj och vänner till ett café. Välj ett café med professionell barrista som vet hur man tillreder det bästa kaffet så blir det en finfin upplevelse.

  1. Plocka med termos till utflykten

Ett annat sätt att bjuda på kaffe på är att ta det med i en termos. Betänk när du kommer att befinna dig med andra människor på resa eller utflykt nästa gång. Om du plockar fram en termos med rykande hett kaffe samt engångskoppar kommer du att skapa ett minne för livet. Lägg till en påse hembakta bullar så är lyckan gjord!

  1. Koka kaffe över öppen eld

Du kan också bjuda på kaffe som du kokar över öppen eld. Det här är för tillfällen då det finns tid för att laga kaffe utomhus. Elden kan du göra upp i en trädgård, på ett fjäll eller på campingplatsen. Så länge som det inte råder eldförbud där du eldar så kan du bjuda på kaffe på detta vis.

Det är bara att plocka med en gryta eller kaffekanna för detta syfte. Kaffe över öppen eld i emaljkoppar är en finfin upplevelse!

Glöm inte kaffet och sprid mer glädje med det!

I grund och botten så finns det alltid ett intresse för kaffe. Du kan bjuda på drycken precis överallt. Det kommer att gå hem. Så fundera lite på vad du kan göra med en enkel termos, en påse nymalet kaffe och några enkla pappkoppar. Bjud på kaffe oftare och se hur det påverkar ditt och andras liv på ett så positivt sätt!

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!