Recension av RiktigtKaffe.se

För den som vill hålla ett öga på vad som händer i kaffevärlden just nu så är RiktigtKaffe.se en riktigt bra kaffesajt. Bakom RiktigtKaffe.se står David Molarin som är en seriös kaffefantast men också grafiker. Det här märks för artiklar som publiceras är bra och intressanta samtidigt som sajtens format är smart och välplanerat. För många så är det forumet som är det allra bästa med RiktigtKaffe för det här är ett forum där man kan komma i kontakt med andra som också vill snacka kaffe och kaffemaskiner med mera.

RiktigtKaffe.se_large

Måste man vara kaffenörd för att få vara med?

Kaffestund.se kan intyga att man alls inte måste kunna lukta sig till vilken kaffeböna som det gäller för att få vara med hos RiktigtKaffe. Det här är faktiskt en utmärkt sajt för precis vem som helst. Om man inte kände till att det går att laga kaffe på andra vis annat än att brygga det med melittafilter så kommer man snart att kunna lära sig mer helt enkelt genom att hänga med i trådar eller läsa artiklar. Dessutom så lottas det då och då ut presenter så har man tur så kanske man kammar hem en påse lyxkaffe och någon form av kaffepryl.

Användarvänlighet och mer…

Du kan lätt bli medlem hos RiktigtKaffe.se genom att registrera dig direkt på sidan. Det här kostar inget och du väljer själv hur mycket du vill avslöja om dig själv genom de inställningar som du gör i din profil. Det här är ju även något som kan växa fram med tiden allteftersom du börjar lära känna de andra medlemmarna och upplever att du vill berätta lite mer om dig själv och ditt kaffedrickande.

Många av de som är aktiva hos RiktigtKaffe.se har egna bloggar som man kan besöka för att läsa mer. I nuläget (maj 2015) så är sajten lagom aktiv vilket betyder att du inte kan förvänta dig en massa svar om du gör ett inlägg med en fråga. Men forumet drivs på ett bra sätt vilket innebär att det erbjuder kvalitet och seriösa medlemmar. Du kommer att uppleva en mycket trevlig ton och god stämning i samtal och det oavsett hur kunnig du är eller vad du funderar på.

Kaffestund.se kan rekommendera RikgitKaffe.se till alla som tycker att kaffe är gott och intressant. Se till att bli medlem och ta en titt på det som man samtalar om just nu. Kanske har du upptäckt en ny kaffepärla i Göteborg, då ska du dela med dig av detta i Sveriges främsta kaffeforum!

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!