Vad är gröna kaffebönor?

 

Gå ner i vikt med gröna kaffebönor, fungerar det? Det har faktiskt studerats en hel del omkring detta och du kan läsa mer om säkerheten och effekten med gröna kaffebönor här. När man pratar om gröna kaffebönor så menar man bönor som inte har rostats eller som inte är mogna. De här bönorna har man behandlat med olika metoder för att ta bort den yttre pulpan. Bönorna har ett intakt vaxlager på utsidan och då det rör sig om den omogna typen så är de gröna, därav namnet.

När de gröna kaffebönorna har mognat så kommer de istället att ha en brun eller gul färg, de kan till och med vara rödaktiga. En grön kaffeböna brukar väga omkring 300 mg när den är torkad. Kaffeinet som finns i bönan gör att insekter inte angriper den så den har ett naturligt motstånd mot insektsangrepp.

Numera så är det inte bara den goda smaken av rostade gröna kaffebönor som folk är ute efter. Man använder sig även av den här kaffebönan som ett kosttillskott för att den har visat ha viss effekt vad gäller viktnedgång och fettförbränning. Dessutom så har tester visat att man kan få ett lägre blodtryck genom att använda sig av de gröna bönorna som inte har rostats.

gröna kaffebönor

Man behöver fortfarande forska vidare i hur de gröna kaffebönorna påverkar oss människor men det står i varjefall klart att de är säkra att använda sig av så länge som man gör detta med måtta.

Om du vill använda dig av den här kaffebönan för att gå ner i vikt så behöver du besöka en hälsokostbutik för i kaffebutiken så är det rostade bönor som säljs och det är en helt annan sak.

 

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!