Vad ska man tänka på med en manuell kaffekvarn?

Om du vill satsa på en manuell variant av kaffekvarn så finns det flera saker att beakta. Man kan ju tro att det viktigaste är att skaffa en tjusig variant, och visst, här på Kaffestund så finns det en viss förkärlek för vackra kvarnar i trä och brons men sanningen är förstås att det är funktionen som kommer först.

Innan du köper en manuell kaffekvarn online så ska du säkra dig om att den kommer att göra det möjligt att mala kaffebönor olika fint. Det är nämligen så att man med en bra kvarn för kaffe kan förbereda kaffe för flera olika typer av kaffemaskiner och då får man mesta möjliga ut av bönorna.

Veven ska vara lätt att röra på och kontrollera och det även efter något års tid. En modernare variant kan vara det bästa valet då man vill ha lång hållbarhet och få god funktion vad gäller själva malandet.

kaffekvarn manuell

Pris är också viktigt och det är klart att du kan få ett bra pris för en bra kaffekvarn. Här är ett tips att handla online. När du besöker butiker som CDON och liknande så är det ofta så att du kan få rabatter och erbjudanden som gör priset riktigt attraktivt.

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!