Var köper jag grönt kaffe?

Om du är ute efter grönt kaffe för att du har hört att detta kan hjälpa dig att gå ner i vikt så ska du veta att det här inte är något som du köper i en vanlig kaffehandel. En del menar att det hela rör sig om en grönt kaffe bluff. Andra som även har testat menar att gröna kaffebönor faktiskt hjälper till med viktminskningen.

Grönt kaffe finns online

Du kan köpa bra grönt kaffe online. Det här är för det mesta inget som du ska stoppa i din kaffekvarn eller hälla i Melitta-filtret! Om du vill köpa grönt kaffe som kosttillskott så ska du besöka en hälsokostbutik.

Du kan testa:

Kenkou – Det här är en vitaminbutik som också säljer grönt kaffe som kosttillskott. Ta en titt genom att klicka här.

Svensk Hälsokost – De har både kosttillskott och grönt kaffepulver som du kan göra en dryck med. Klicka här för att få mer information.

grönt kaffe

Det finns flera bra butiker online som säljer detta kosttillskott som kommer som tabletter och inte som kaffepulver. Du behöver alltså inte brygga ditt gröna kaffe för att få det i dig!

Grönt kaffe för kaffebryggaren

Om du vill dricka grönt kaffe för att gå ner i vikt så ska du satsa på gröna bönor som redan är malda. Eller så kan du köpa bönor som du själv mal ner i en manuell kaffekvarn.

Grönt kaffe som pulver är helt enkelt kaffebönor som inte har rostats. Det finns många som hävdar att den som dricker den här typen av kaffe regelbundet går ner i vikt. Ta bara en titt på den här videon som hävdar 15 kg på en månad:

Kom ihåg, grönt kaffe är inte ditt första val då du vill imponera med en spännande sort till festen. Det här är en kaffesort som många väljer för att de vill få snabbare viktnedgång och andra hälsofördelar.

Skillnader mellan grönt kaffe och bryggkaffe:

Grönt kaffe Bryggkaffe
Skörd Gröna omogna kaffebönor Mogna röda kaffebönor
Rostning Ingen rostning Rostas
Koffein Utan koffein Omkring 150 mg per kopp
Sidoeffekter Inga Vakenhet och ökad puls

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!