Vart ska kaffekoppen stå?

Det här är en viktig fråga för alla oss som sitter vid en dator. Ni kanske också har varit med om kaffekoppen som plötsligt står där man inte kommer ihåg den med resultatet att man får kaffe där man inte vill ha det…
Ja, en olycka med kaffe är ingen höjdare, så var ska kaffekoppen stå?

kaffekopp

Om man har en kaffekopp med lock, typ den där stålsaken som man kan ta med sig hemifrån för varmt kaffe på väg till jobbet, så kan den stå precis varsomhelst. Annars så är det smart att ställa kaffet långt från tangentbord och dator. Har man en fönsterkarm vid sin arbetsplats så kan det här vara en klok lösning.

I bilen kan det vara bra att ha en hållare för den typ av kaffekopp som du kan ta med dig. Den ser ju mer ut som en shake-flaska men håller drycken varm längre. När du har bokat in tid för byte av sommardäck till vinterdäck ska du också tänka på kaffet. Sitt inte där i kön med en kopp som du inte vet var du ska ställa! Se redan nu till att du har en plats för den. Till vinterdäckbytet kanske du vill ta med dig en hel termos att fylla på med. Om du inte bokar in en tid och kommer när alla andra också vill göra samma sak (när första snön faller) kan det bli lång väntan på att bli klar!

När man är färdig med sitt kaffe så ska kaffekoppen stå i diskstället och torka. Smutsiga kaffekoppar är en trist sak och inget som man ska syssla med!

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!