Kaffebönor i glass

Om du har en glassmaskin så kan du göra kaffeglass med hjälp av äkta bönor. Det här är verkligen något som kan få det att vattnas i munnen. Man behöver ju inte bara använda kaffebönor till kaffet. Genom att koka kaffebönorna i grädde så får du fram en smak som kommer att glädja alla som får vara med och prova. Kaffeglass är verkligen kanon nu när det lider mot sommaren och man vill ha något som kyler och smakar gott, men det här är också glassen som passar kallare månader då man vill bjuda på något särskilt efter middagen.

kaffekopp

Om du bara har kaffebönorna och ingen glassmaskin så kanske det är dags att du investerar i maskinen som du kan göra din egen kaffeglass med. Det finns mycket enkla varianter som man kan få till en billig peng och som ger goda resultat. Med hemgjord glass så är det ingredienserna som är viktigast så kör på ett bra recept för kaffeglass och använd dig av de kaffebönor som du gillar bäst för att finna nya sätt att njuta av kaffebönorna på!

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!