Recension av Nybryggt.nu

När jag surfade in på Nybryggt.nu så hade jag inte förväntat mig att det skulle bli ett längre besök. Jag ville ta en snabb titt på sektionen med koffeinfritt kaffe för att se om det fanns något nytt och intressant. Men så såg jag att sajten även hade manuella kaffekvarnar och det är ju något som jag har ett särskilt intresse för.

En bra stund senare…

När jag en bra stund senare såg upp från skärmen så kunde jag bara konstatera att Nybryggt är en sajt väl värd att skriva lite om. Inte bara för att de har en Hario manuell kaffekvarn med keramiskt malverk. Den här kaffesajten har i stort sett allt som du behöver från tanken om en god kopp kaffe till den rätta doften och smaken.

Allt för och om kaffe

Om du är seriös och tänker att det där med kaffe kräver lite mer än en bra hemma-bryggare så kan du till och med ta en professionell barista-kurs med Nybryggt. Jag rekommenderar alltså att du besöker Nybryggt.nu oavsett om du är på jakt efter ekologiska bönor, behöver nya kaffefilter eller drömmer om en espressomaskin.

Kaffesajter

 

What is your budget?
Simple operation or more advanced features?
What type of coffee do you want to make?
How many cups do you need in one session?
Is it important with built in milk skimming?
What coffee making method do you prefer?
Do you want your coffee machine to have a built-in grinder?
Check Answers

Är du ute efter en kaffemaskin som kommer att ge dig stor kaffeglädje, dag ut och dag in?

Du får inte missa den fantastiska kaffemaskin från Delonghi!

Ta en titt på detta specialerbjudande nu!

Delonghi espressomaskin

Italienska DeLonghi ger exklusivt kaffe!

  Aromkontroll
Personliga inställningar
Många kaffevarianter