Var kan man köpa en manuell kaffekvarn?

Det finns manuella kaffekvarnar i flera olika butiker. Men Kaffestund rekommenderar CDON vilket kanske inte är den första webbutik som man kommer att tänka på då man vill köpa en manuell kaffekvarn som kanske ska vara i trä och hänga på väggen. Faktum är att CDON har en rad olika kvarnar från olika prisklasser så det här är ett bra val. Du kan se deras utbud här genom att skriva in kaffekvarnar i sökrutan.

Det finns fler alternativ som till exempel denna vackra Zassenhaus kvarnen som är ett rent nöje att se på, och man ska definitivt ta sig tid till att jämföra priser online, det särskilt om man vill ha en lite finare kvarn som kostar flera tusen kronor.

Om du är ny på det där med att mala ditt eget kaffe så kan det dock vara klokt att börja med något enkelt. När du väl får lite mer koll på tekniken och vad du är ute efter så kan det vara dags att investera i något lite dyrare. Men kom ihåg att billigt inte nödvändigtvis är samma sak som enkelt. Man kan finna en riktigt bra manuell kaffekvarn som fungerar precis som den ska men som kanske inte glänser av mässing eller har ett namn som man inte kan uttala. Börja enkelt, det har du allt att vinna på!

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!