Vad kostar världens dyraste kaffe?

Det finns en hel del kritik mot världens dyraste kaffe, det så kallade bajskaffet som man kan få betala omkring 100 dollar för en kopp för. Det är nämligen inte så att det här kaffet är godare än något annat, man betalar helt enkelt för att det rör sig om ett märkvärdigt kaffe. För en kopp Black Ivory får man alltså punga ut ordentligt med pengar men om man stöter på en påse med kaffebönorna så kan det bli billigare. Kahls kaffe brukade har sorten men för den inte längre så det kan vara klokt att söka online hos svenska kaffehandlare på nätet om det känns viktigt att dricka kaffe vars kaffebönor passerat genom ett djurs mage i Indonesien eller i Thailand.

världens dyraste kaffe

Sedan så kan man alltid ta en titt på vad det kostar att få tid med kända och upptagna personer då man vill komma fram till vad världens dyraste kaffe kostar. DagensPS skrev till exempel att en halvtimme med Apples VD gick på 4 miljoner och då får man förstås hoppas att det ingick en kopp kaffe.

Hur mycket kaffet kommer att kosta beror på saker som var du dricker det och vem det är som lagar. Men det kan vara bra att veta att Stockholm är en av världen dyraste kaffestäder så ta tåget till Säffle istället om du vill få samma kopp till ett bättre pris!

Kaffemaskin test

 

Vill du hitta en kaffemaskin bäst i test? Testa dig själv! Här kan du fylla i vad du är ute efter och få förslagen som är skräddarsydda efter dina behov. Ta testet nu!